Brinkwoning

  • Woningtype Vrijstaande woning
  • Gebruiksoppervlakte* 205 m2
  • Kaveloppervlakte* Keuze koper
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwkosten Op aanvraag
Disclaimer
Het is voor kopers belangrijk zich te realiseren dat het ontwerp en de technische omschrijving op onderdelen kunnen wijzigen om aan de BENG, de gemiddelde GPR score van 8 en/of de omgevingsvergunning en het beeldkwaliteitsplan te voldoen.

Gevelaanzichten

Stoere bakstenen/houten villa met grote glazen pui

De Brinkwoning is een stoere, duurzame villa van twee etages. Het aanzicht kenmerkt zich door een bakstenen gevel gelegd in een bijzonder patroon. Kijk je naar boven dan zie je elegante horizontale geveldelen van hout waarbij de kop van de woning een overstekend volume heeft dat richting geeft aan het huis en dat de ondergelegen grote glazen pui extra accentueert. Hierdoor is het terras aan de voorzijde deels overdekt en zit je hier heerlijk op warme zomerse dagen of tijdens een overtrekkende regenbui.

Op de begane grond stap je binnen in een ruime woonkamer waarbij de grote glaspartij in elke ruimte zorgt voor veel daglicht en directe verbinding met de natuur. In de open woonkeuken met ruimte voor een kookeiland, bereid je een maaltijd voor of drink je een kop koffie kijkend door het panoramahoekraam. De bijkeuken die rechtstreeks aan de keuken is geschakeld heeft een extra toegangsdeur naar het huis.

Op de eerste etage bevinden zich vier grote slaapkamers, twee ruime badkamers en een tweede toilet. Een groot raam op de kop van de woning in de master bedroom, en in de badkamer zorgen voor een 360 graden uitzicht waarbij je de zon kunt zien opkomen én zien ondergaan.

Optie: de woning is afhankelijk van budget te vergoten in de lengterichting waardoor een nog royalere woning ontstaat.

Bekijk de locaties van de diverse woningen

Kavel
1
Oppervlakte
1080m2
Prijs (VON)
€395.000
Normaal XL
Schuurwoning
Brinkwoning
Boomgaardwoning

Bekijk andere woningen

Zelf je droomhuis
bouwen?

Dat kan

Ga in gesprek met de architect en vul de kavel in naar jouw eigen wensen.