Schuurwoning

  • Woningtype Vrijstaande woning
  • Gebruiksoppervlakte* 180 m2
  • Kaveloppervlakte* Keuze koper
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwkosten Op aanvraag
Disclaimer
Het is voor kopers belangrijk zich te realiseren dat het ontwerp en de technische omschrijving op onderdelen kunnen wijzigen om aan de BENG, de gemiddelde GPR score van 8 en/of de omgevingsvergunning en het beeldkwaliteitsplan te voldoen.

Gevelaanzichten

Groten boerenschuur met hoge kap en dubbelhoge pui

De Schuurwoning bestaat uit twee etages en is qua ontwerp geïnspireerd op een grote, boerenschuur met veel licht, lucht en ruimte. De entree is ruim door de dubbelhoge pui die het dak doorsnijdt. De drie dakopbouwen, met dubbele deuren aan de overzijde, zorgen ervoor dat er een fraai geprononceerd dak ontstaat die de schuurwoning een duidelijke eigen karakter geeft.

De ruime, lichte woonkamer wordt verlengd met een groot terras onder de hoge kap via een schuifpui. Stap in de tuin via de drie openslaande, die op eenzelfde wijze op de eerste etage zijn aangebracht.

Op de eerste etage bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers, waarbij de master bedroom direct met de badkamer verbonden is. In een van de slaapkamers is een deel van de vliering (geen onderdeel gebruiksoppervlak) opengewerkt en met een trap verbonden zodat deze slaapkamer een extra bijzondere slaap- of speelplek heeft. Het overige deel van de vliering is bereikbaar via een vlizotrap.

Optie: de woning is afhankelijk van budget te vergoten in de lengterichting waardoor een nog royalere woning ontstaat.

Bekijk de locaties van de diverse woningen

Klik op de verschillende kavels voor de beschikbaarheid.
Kavel
1
Oppervlakte
1080m2
Prijs (VON)
€395.000
Normaal XL
Schuurwoning
Brinkwoning
Boomgaardwoning

Bekijk andere woningen

Zelf je droomhuis
bouwen?

Dat kan

Ga in gesprek met de architect en vul de kavel in naar jouw eigen wensen.