Boomgaardwoning

  • Woningtype Vrijstaande woning
  • Gebruiksoppervlakte* 197 m2
  • Kaveloppervlakte* Keuze koper
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwkosten Op aanvraag
Disclaimer
Het is voor kopers belangrijk zich te realiseren dat het ontwerp en de technische omschrijving op onderdelen kunnen wijzigen om aan de BENG, de gemiddelde GPR score van 8 en/of de omgevingsvergunning en het beeldkwaliteitsplan te voldoen.

Gevelaanzichten

Moderne kloeke boerderij met overdekt terras aan grote pui

De Boomgaardwoning bestaat uit twee verdiepingen en laat zich in het ontwerp inspireren door de boerderijen uit de omgeving. Het aanzicht kenmerkt zich door een brede voorgevel en een voorname verhouding tussen de hoogte van de nok en de goot. De woning heeft een bakstenen basis met daarboven een grote houten kap. Aan de tuinzijde verschijnt een grote hoge pui die de totale hoogte van het huis beslaat. De woning wordt (desgewenst) geleverd met een buitenhaard, zodat overdekt ook in de avond buiten gezeten kan worden.

Stap binnen in de woonkamer dat een gedurfd horizontaal panoramaraam heeft en dat in directe verbinding staat met de grote lichte eetkamer annex woonkeuken. Eventueel kan een van de slaapkamers aangepast/ omgedoopt worden tot vide waardoor de pui over de volledige hoogte onderdeel wordt van de woonkamer en er nog spectaculairdere ruimtelijke beleving ontstaat.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met eigen badkamer die uiteraard ook gesplitst kan worden in een aparte slaap- en/of badkamer. Daarnaast vind je nog drie ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een kantoor aan huis. In een van de slaapkamers verbindt optioneel een trap de slaapkamer met de zolder voor een extra speelplek of heel bijzondere slaapruimte. Het overige deel van de zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Optie: de woning is afhankelijk van budget te vergoten in de lengterichting waardoor een nog royalere woning ontstaat.

Bekijk de locaties van de diverse woningen

Kavel
1
Oppervlakte
1080m2
Prijs (VON)
€395.000
Normaal XL
Schuurwoning
Brinkwoning
Boomgaardwoning

Bekijk andere woningen

Zelf je droomhuis
bouwen?

Dat kan

Ga in gesprek met de architect en vul de kavel in naar jouw eigen wensen.